Η Αννούλα στην κατασκήνωση

Η Αννούλα στην κατασκήνωση
"Η Αννούλα στην κατασκήνωση" (Από 8 χρονών)

Οι συμπορευτές μου στο διαδίκτυο

Ο δικός μου εννιάλογος για τον σωστό εκπαιδευτικό

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΝΝΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ1. Ο/η εκπαιδευτικός δεν δείχνει την αδυναμία του προς οποιοδήποτε παιδί.

2. Ο/η εκπαιδευτικός είναι ΑΓΑΠΗ και αναβλύζει αγάπη

3. Ο/η εκπαιδευτικός αφουγκράζεται ιδιαίτερα τα συνεσταλμένα παιδιά και τους τονώνει την αυτοπεποίθηση

4. Ο/η εκπαιδευτικός δίνει σε όλα τα παιδιά ίσες ευκαιρίες έκφρασης

5. Ο/η εκπαιδευτικός επιβραβεύει

6. Ο/η εκπαιδευτικός ενεργοποιεί την αίσθηση αλληλεγγύης μεταξύ των μαθητών
του

7. Ο/η εκπαιδευτικός δεν απογοητεύει, ενθαρρύνει

8. Ο/η εκπαιδευτικός είναι προσιτός

9. Ο/η εκπαιδευτικός είναι μάνα και πατέραςΡοδούλα Σερδάρη-Παπαϊωάννου

Μουσικο-παιδαγωγός

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

"Το Σαφάρι"

5 σχόλια:

 1. Καλό Φθινόπωρο Ροδούλα μου από ότι είδα περάσατε όμορφα στις διακοπές σας..και φαίνεται από τα γέλια σας..!!
  Το σαφάρι σου δε πολύ ωραίο σίγουρα τα μικρά θα ξετρελαίνονται σίγουρα με αυτό... σου εύχομαι μια όμορφη σχολική χρονιά.. φιλακιααα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ρούλα σ' ευχαριστώ πολύ!!!
  Δεν πολυμπαίνω στο blog, και τώρα είδα το σχόλιό σου.
  Ναι, το τραγουδάκι τους άρεσε πάρα πολύ. το δραματοποιήσαμε, και τους έφτιαξα και κιάλια :)
  Καλό Φθινόπωρο και σε σένα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εμ, ξεκίνησες τις αναρτήσεις όταν αποφάσισα εγώ να απέχω, τί να σου κάνω????!
  ;-)
  ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ήμουν πληγωμένος και η καρδιά σπασμένη όταν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στο γάμο μου πριν από επτά μήνες, μεταξύ μου και του συζύγου μου. τόσο φοβερό ότι πήρε την υπόθεση στο δικαστήριο για διαζύγιο. Είπε ότι ποτέ δεν ήθελε να ζήσει ξανά μαζί μου και ότι δεν με αγάπη πια. Έτσι έσκυψε από το σπίτι του και με έκανε με τα παιδιά μου να περάσουν από έντονο πόνο. Δοκίμασα όλα τα δυνατά μου για να τον βγάλω πίσω, μετά από πολλή επαιτεία, αλλά όλα στο βάραθρο. και επιβεβαίωσε ότι έλαβε την απόφασή του και δεν θα με δει ποτέ ξανά. Έτσι, ένα βράδυ όταν επέστρεψα από την εργασία, συνάντησα έναν παλιό μου φίλο που προσευχόταν για τον σύζυγό μου. Έτσι εξήγησα όλα τα πράγματα σε αυτόν, έτσι μου είπε ότι ο μόνος τρόπος για να μπορώ να πάρω πίσω τον σύζυγό μου είναι να επισκεφτεί μια καλαθοσφαίριση επειδή εργάστηκε πραγματικά για τον ίδιο. Έτσι ποτέ δεν πίστευα σε ξόρκι, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή από το να ακολουθήσω τις συμβουλές του. Στη συνέχεια μου έδωσε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου doctorigbinovia93@gmail.com του ορθογραφικού παιχνιδιού που επισκέφθηκε. Έτσι, το επόμενο πρωί, έστειλα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που μου έδωσε και η καλαθοσφαίριση με διαβεβαίωσε ότι θα έβγαζα τον σύζυγό μου την επόμενη μέρα. Τι υπέροχη δήλωση! Ποτέ δεν σκέφτηκα έτσι μου μίλησε και μου είπε όλα όσα έπρεπε να κάνω. Το επόμενο πρωί, τόσο περίεργο, ο σύζυγός μου που δεν με τηλεφώνησε τους τελευταίους 7 μήνες μου έδωσε μια κλήση για να με ενημερώσει ότι έρχεται πίσω. Πόσο φανταστικά! Γι 'αυτό και επέστρεψε την ίδια μέρα, με πολλή αγάπη και χαρά, ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του και για τον πόνο που προκάλεσε εμένα και τα παιδιά μας. Στη συνέχεια, από εκείνη τη μέρα, η σχέση μας ήταν ισχυρότερη από πριν, θα σας συμβούλευα εκεί αν έχετε πρόβλημα να τον έρθετε σε επαφή με τον WhatsApp σε +2348144480786 Είναι ένας έμπιστος άνθρωπος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή