Η Αννούλα στην κατασκήνωση

Η Αννούλα στην κατασκήνωση
"Η Αννούλα στην κατασκήνωση" (Από 8 χρονών)

Οι συμπορευτές μου στο διαδίκτυο

Ο δικός μου εννιάλογος για τον σωστό εκπαιδευτικό

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΝΝΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ



1. Ο/η εκπαιδευτικός δεν δείχνει την αδυναμία του προς οποιοδήποτε παιδί.

2. Ο/η εκπαιδευτικός είναι ΑΓΑΠΗ και αναβλύζει αγάπη

3. Ο/η εκπαιδευτικός αφουγκράζεται ιδιαίτερα τα συνεσταλμένα παιδιά και τους τονώνει την αυτοπεποίθηση

4. Ο/η εκπαιδευτικός δίνει σε όλα τα παιδιά ίσες ευκαιρίες έκφρασης

5. Ο/η εκπαιδευτικός επιβραβεύει

6. Ο/η εκπαιδευτικός ενεργοποιεί την αίσθηση αλληλεγγύης μεταξύ των μαθητών
του

7. Ο/η εκπαιδευτικός δεν απογοητεύει, ενθαρρύνει

8. Ο/η εκπαιδευτικός είναι προσιτός

9. Ο/η εκπαιδευτικός είναι μάνα και πατέρας



Ροδούλα Σερδάρη-Παπαϊωάννου

Μουσικο-παιδαγωγός

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ευχαριστώ πολύ αγαπημένες μου Lyriel, Φανή και Sophie!!!

Την εβδομάδα που μας πέρασε, τρεις αγαπημένες φίλες, μου έκαναν την τιμή να μου δώσουν δυο βραβεία. Το ένα είναι ολόγλυκο. Το άλλο είναι  ένα βραβείο-παιχνίδι. (σοβαρό παιχνίδι, αλλά πάντως παιχνίδι χαχαχα). Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!


Λοιπόοον, μιας και έχουμε γνωριστεί αρκετά καλά, νομίζω πως μπορώ να σας πω επτά πραγματάκια για εμένα. Σύμφωνα με το παιχνίδι, πρέπει ο παίχτης να αποκαλύψει επτά πράγματα για τον εαυτό του.

ΠΡΩΤΟ: Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά (ειδικά τα ταλαιπωρημένα και αδικημένα) και τους ηλικιωμένους.

ΔΕΥΤΕΡΟ:  Ζω και αναπνέω ακούγοντας μουσική, αλλά και γράφοντας μουσική. Αυτήν που γράφω εγώ, προς το παρών τη μοιράζομαι την παιδική με τα παιδάκια στα σχολεία που εργάζομαι κατά καιρούς, και αυτήν για ενήλικες, με εκλεκτούς φίλους.

ΤΡΙΤΟ: Επιθυμία μου είναι, όσα τρυπώνουν μέσα στο μυαλό μου και δραπετεύουν μέσα στο word του υπολογιστή μου, κάποτε να ευλογήσει ο Θεός, να τα μοιραστώ με περισσότερο κόσμο.

ΤΕΤΑΡΤΟ: Όσο και να έχω μεγαλώσει, μέσα μου, παραμένω πάντα ένα παιδί. Αυτό φαίνεται πολλές φορές και προς τα έξω χαχαχα.

ΠΕΜΠΤΟ: Μέσα στη σκέψη μου έρχονται πολύ συχνά οι άγνωστοι συνάνθρωποί μου που δυστυχούν για διάφορους λόγους, και στεναχωριέμαι, σε σημείο που να δακρύζω. Θα ήθελα τόσο πολύ να μπορούσα να βοηθήσω να αλλάξει αυτός ο κόσμος.

ΕΚΤΟ: ΄Συχαίνομαι τους σνομπ, και δηθενάδες ανθρώπους, όπως και αυτούς με κόμπλεξ ανωτερότητας. Απεναντίας, θαυμάζω τους ταπεινούς και προσγειωμένους ανθρώπους.

ΕΒΔΟΜΟ: Είμαι πολύ ειλικρινής άνθρωπος, σε σημείο που να μου λέει ο Γιάννης (αυτός είναι ο άντρας μου)΄, ότι καμιά φορά στη ζωή μας χρειάζεται να είμαστε και λίγο διπλωματίες. Αρκετές φορές έχω βρει τον μπελά μου με την ειλικρίνειά μου, άλλες πάλι βγήκα από δύσκολες καταστάσεις.

Ωραίαααα σας τα είπαααα. Και τώρα το πιο δύσκολο μέρος να διαλέξω τους επόμενους 15 (μα γιατί τόσο πολλοί βρε παιδιά;) παίχτες για να δώσω το βραβείο αυτό. Από μια ματιά που έριξα προηγουμένως, οι πιο πολλοί το έχετε παίξει. Για να δωωω.
Λοιπόν:
2. Μαρία !! ΚΑΡΑΜΕΛΑ
3. Έλενα CRAFTLET
6. Άννα  taxanna_handmade
7. Fotobolida1

Συγχωρέστε με, αλλά δε βρίσκω πού αλλού να δώσω αυτά τα πολύ όμορφα βραβεία. Το έχετε παίξει όλοι σας. Στο φίλο μου το Χριστόφορο θα ήθελα να το δώσω επίσης, αλλά λέω, τώρα θα έχει όρεξη ο άνθρωπος να το παίξει; Χριστόφορέ μου αν ναι, πολύ θα χαρώ.
Όποιος άλλος φίλος ή φίλη δεν το έπαιξε ακόμη και θέλει να το παίξει είναι ευπρόσδεκτος. Όπως και για να παραλάβει αυτά το πολύ όμορφα βραβεία!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!

21 σχόλια:

  1. Ροδούλα μου γλυκύτατη!!! Όλα σου μου άρεσαν και όπως θα διαπίστωσες κι εσύ λίγο πολύ όλες κάτι κοινό έχουμε!!! Θα σου ευχηθώ, εκτός από το να παραμείνεις παιδί, να καμαρώσεις σύντομα και τα πνευματικά σου παιδιά στις βιτρίνες των βιβλιοπωλείων και στη συνέχεια στις καρδιές μας!!! Φιλιά και καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ροδούλα μου, δεν έπεσα καθόλου έξω στην εκτίμησή μου για σένα, ανήκεις κι εσύ στο club των ευαίσθητων αισθηματιών!!! Είσαι μούσα της μουσικής, με όλη τη σημασία της λέξης! Θέλουμε φυσικά να ακούσουμε τις μουσικές που γράφεις, γιατί θα είναι σίγουρα υπέροχες, σαν την παιδική ψυχούλα σου!Μην ακούς κανέναν, να μείνεις όπως είσαι, και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!Σου αξίζει γλυκειά μου!φιλάκια πολλά!!!σ'αγαπάω περισσότερο τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ροδούλα μου τίποτα λιγότερο δεν περίμενα από εσένα, είσαι ένας γλυκύτατος και πολύ ευαίσθητος άνθρωπος!
    Καλή βδομάδα, σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα ροδουλα μου! και καλη εβδομαδα! φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εισαι πολυ ευαισθητη κατι που φαινοτανε πριν μας το αποκαλυψεις.
    συγχαρητηρια για τα βραβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ροδούλα μου είσαι μία γλύκα. Κάθε ένα από τα επτά πράγματα που μας αποκάλυψες με έκανε να σε εκτιμώ ακόμα περισσότερο. Θα ήθελα επίσης να σε ευχαριστήσω για τη χαρά που μου έδωσες και την τιμή που μου έκανες να μου δώσεις το βραβειάκι αυτό. Με πολύ χαρά θα το παίξω. Να είσαι καλά. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ροδούλα, και εγώ είχα την χαρά και την τιμή να γνωρίσω τον αξιόλογο χαρακτήρα σου και την όμορφη ψυχή σου!
    Πολύ θα ήθελα να είχα μια φίλη σαν εσένα.! Αισιόδοξη, πρόσχαρη, ευαίσθητη!
    Επίσης σου εύχομαι να πετύχεις όλα σου τα όνειρα, που πιστεύω ότι σίγουρα θα τα καταφέρεις..!!

    * Σε ευχαριστώ και εγώ πάρα πολύ για το βραβείο που μου απένειμες!! Ήταν μεγάλη η χαρά μου λαμβάνοντας το! Να είσαι καλά!! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ροδούλα μου καλημέρα. Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου!!!!! Χαίρομαι που παραμένεις σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς παιδί..... είναι κάτι που έχουμε κοινό.
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γλυκια μου Ροδουλα εισαι οντως μια γλυκα! χαιρομαι τοσο που σε γνωριζω εστω και ετσι εστω και απο εδω!! λατρευω τους ανθρωπους σαν και εσενα :)) να εισαι παντα καλα και να μην αλλαξεις ποτε!! :)) σε ευχαριστω για το βραβειο παιχνιδακι!! θα παιξω συντομα!! καλημερα! φιλακιαααα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή μου Ροδούλα χαίρομαι τόοοοσο πολύ που σε γνωρίζω.Μακάρι όλοι να είχανε τη δική σου ευαισθησία!Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ροδούλα μου, είσαι ένας υπέροχος, ευαίσθητος και προσγειωμένος άνθρωπος και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ (ειδικά με το έκτο...συμφωνώ απόλυτα)!!! Χάρηκα πολύ που με σκέφτηκες, με την πρώτη ευκαιρία θα το παίξω και εγώ το παιχνιδάκι!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κική μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύτιμη ευχή σου. Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί.
    Πραγματικά μέσα σε αυτό το άψυχο κουτί, βρήκα κόσμο που έχει τόσα κοινά μαζί μου. Είναι απίστευτο!
    Καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σου "εκφράσου" μου. Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω!!!
    Καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπημένες μου Φανή, Έλενα, Meanan, Άννα, Καρπαθάκι, Νατάσα, Μαρία, Βαλεντίνα και Έλενα, είναι η πρώτη φορά που απαντώ ομαδικά, και το κάνω, γιατί πραγματικά με συγκινήσατε αλλά και με κάνατε και ντράπηκα με τα τόσο τιμητικά και όμορφα σχόλιά σας για μένα. Η τιμή Καρπαθάκι μου είναι δική μου που σας γνώρισα.
    Και επειδή δε θέλω να ψωνιστώ κιόλας (χαχχαχα) απαντώ σε όλες μαζί, για να μην ασχολούμαι και πολλή ώρα με εμένα. Έχω και ελαττώματα μη νομίζετε χαχαχα.
    Τα φιλιά μου και την ΑΓΑΠΗ μου σε όλες σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γεια σου ροδούλά. θα συμφωνήσω με τον σύζηγο σου ότι η ζωή χρειάζεται αρκετή διπλωματία. αλλά διπλωματία δεν είναι το ψέμα. είναι ο εξωραισμός της αλήθειας που δεν είναι πάντα ωραία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ...ευχαριστω για το σχολιο Ροδουλα...να 'σαι
    καλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλώς τον αγαπημένο μου πατριώτη πρόεδρο!
    Έλα όμως που δε μου βγαίνει πρόεδρέ μου. Το ξέρω ότι είναι μειονέκτημα αυτό, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Ναι το ξέρω τι εννοούμε με τον όρο διπλωματία, αλλά εμένα δε μου βγαίνει.
    Τα φιλιά μου σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ηλία μου είναι από καρδιάς. Ξέρεις τώρα, ότι δε λέω κάτι αν δεν το εννοώ, αλλιώς σωπαίνω.
    ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ροδούλα μου πως να σε ευχαριστήσω αρκετά? Νιώθω τόσο τυχερή που εστω και έτσι γνωριστήκαμε Διαδικτυακά και σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν αισθάνομαι οτι έχω κάνει και κάτι το τοσο δα σπουδαίο, μακάρι κάτι φορές να μπορουσα να κάνω και περισσότερα. Οσο για την διπλωματία... αχ και γω εχω τέτοιο θεματάκι....όλο το παλεύω αλλά μάταια!!!!!!!!!!!!

    Φιλιά από μένα και μια μέρα επιφυλλάσομαι κ από κοντά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή