Η Αννούλα στην κατασκήνωση

Η Αννούλα στην κατασκήνωση
"Η Αννούλα στην κατασκήνωση" (Από 8 χρονών)

Οι συμπορευτές μου στο διαδίκτυο

Ο δικός μου εννιάλογος για τον σωστό εκπαιδευτικό

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΝΝΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ



1. Ο/η εκπαιδευτικός δεν δείχνει την αδυναμία του προς οποιοδήποτε παιδί.

2. Ο/η εκπαιδευτικός είναι ΑΓΑΠΗ και αναβλύζει αγάπη

3. Ο/η εκπαιδευτικός αφουγκράζεται ιδιαίτερα τα συνεσταλμένα παιδιά και τους τονώνει την αυτοπεποίθηση

4. Ο/η εκπαιδευτικός δίνει σε όλα τα παιδιά ίσες ευκαιρίες έκφρασης

5. Ο/η εκπαιδευτικός επιβραβεύει

6. Ο/η εκπαιδευτικός ενεργοποιεί την αίσθηση αλληλεγγύης μεταξύ των μαθητών
του

7. Ο/η εκπαιδευτικός δεν απογοητεύει, ενθαρρύνει

8. Ο/η εκπαιδευτικός είναι προσιτός

9. Ο/η εκπαιδευτικός είναι μάνα και πατέρας



Ροδούλα Σερδάρη-Παπαϊωάννου

Μουσικο-παιδαγωγός

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Η μαγεία συνεχίζεται!!!!!!!!!!!!

Γεια σας αγαπημένοι μου διαδικτυακοί φίλοι και φίλες!!!!
Σας το έχω πει, ότι αυτό τον καιρό στο σχολείο περνάμε απλά, ΥΠΕΡΟΧΑ, ΜΑΓΙΚΑ!!!  Αυτός ο ενθουσιασμός των παιδιών μας συνεπαίρνει. Μας παρασύρουν κι εμάς, στον δικό τους παιδικό, παραμυθένιο κόσμο, εκεί, όπου βασιλεύει η αθωότητα η καλοσύνη, και η αγάπη, η αληθινή αγάπη. Με άλλα λόγια, σε έναν θεϊκό κόσμο.
Την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε ξεκινήσει τον καρυοθραύστη, στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικού μου προγράμματος.

Στόχος μου, είναι να μάθουν τον πρώτο τους συνθέτη, τον κύριο Τσαϊκόφσκι, αλλά και να έχουν την πρώτη τους επαφή με τον κόσμο της κλασσικής μουσικής, με έναν τρόπο ευχάριστο, έτσι ώστε να την αγαπήσουν.

Είχαμε ήδη δει σε φωτογραφίες τον κύριο Τσαϊκόφσκι σε διάφορες ηλικίες, το σπίτι του, το πιάνο του, το γραφείο του, και μάθαμε και λίγα λόγια για τη ζωή του.
Στη συνέχεια, κάτω από τη μουσική υπόκρουση της εισαγωγής του καρυοθραύστη, τους αφηγήθηκα το παραμύθι, που τους άρεσε πάααααρα πολύ. Στο τέλος είπαμε και ευχαριστώ στον κύριο Τσαϊκόφσκι, για τη μουσική που μας χάρισε!!!
Σήμερα λοιπόν, ήρθε η ώρα ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.
Επιστρατεύθηκαν στολές, που κατά τη γνώμη μου ταίριαζαν με τους ήρωες του παραμυθιού, και μοιράστηκαν οι ρόλοι. Φυσικά έπαιζα κι εγώ. Ήμουν η μαμά της Κλάρας, αλλά και ο αφηγητής.
Σιγά μην έχανα χαχαχααααα
Έχουμε και λέμε.  Στο παραμύθι μας έχει:
Την Κλάρα, τον πρίγκιπα καρυοθραύστη, τη μαμά της Κλάρας (εμένα δηλαδή), τον νονό της Κλάρας, αλλά και τον αδερφό της, τις χιονονυφάδες, τη νεράιδα των ζαχαρωτών, τα λουλούδια, τον ανιψιό του νονού της Κλάρας, μααααααααααα και ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ναιιιιιι , αλλά δεν είναι ένα όπόιο κι όποιο Χριςστουγεννιάτικο δέντρο το δικό μας!!! Είναι ένα δέντρο που τα βλέπει όλα, και κάτω από αυτό, συμβαίνουν τα πάντα!!!
Ντυθήκαμε, χωριστήκαμε ο κάθε ρόλος στη γωνιά του, και....... η παράσταση ξεκίνησε!!!


Το παραμύθι το δραματοποιήσαμε από την αρχή μέχρι και το τέλος!!!!
Η Κλάρα μαζί με τον πρίγκιπά της, αφού ξέφυγαν από τον κακό βασιλιά των ποντικών, ανέβηκαν στον καλοσυνάτο γυάλινο δράκο, και ταξίδεψαν, για να συναντήσουν τις χιονονυφάδες,

                                              που τους χάρισαν ένα χορό.
Τη νεράιδα των ζαχαρωτών που τους γέμισε με ζαχαρωτά και γλυκά, (έτσι είναι, η δικιά μας νεράιδα, σκορπούσε στον αέρα καραμέλες, ζελεδάκια, σοκολάτες, γλυφιντζούρια, και τα παιδιά τα έπιαναν και τα έτρωγαν. (Δικό μας παραμύθι είναι όπως θέλουμε το κάνουμε, εμ τι;  Το ωραίο είναι που τα παιδιά ένιωθαν σαν να έτρωγαν στ' αλήθεια όλες αυτές τις λυχουδιές χαχαχαααα)


αλλά και τα πολύχρωμα λουλούδια, που τους χάρισαν ένα υπέροχο βαλς, με το οποίο χόρεψαν και η Κλάρα με τον πρίγκιπά της,  αλλά και όλα τα άλλα μέλη του θιάσου μας. Το δικό μας παραμύθι έτσι έλεγε, ότι όλοι χόρεψαν στο βαλς των λουλουδιών ( είπαμε δικό μας είναι, όπως θέλουμε το κάνουμε)


Το πόσο τους άρεσε, το πόσο όμορφα ένιωθαν μέσα στη στολή του το καθένα, το πόσο πολύ το έζησαν και μπήκαν μέσα στο πετσί του ρόλου του το καθένα, δεν μπορείτε να το φανταστείτε!!!!! Πραγματικά συμπεριφέρθηκαν σαν επαγγελματίες ηθοποιοί, οι μικροί μου μουσικοί.  Στο τέλος, ζωγράφισε το καθένα, τη σκηνή που του άρεσε πιο πολύ από το παραμύθι.
Να είμαστε καλά, να ξαναζήσουμε και του χρόνου τέτοιες στιγμές!!!
Πάντως, όσοι από εσάς έχετε μικρά παιδιά, και όρεξη, μπορείτε άνετα, να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε αίθουσα του σαλονιού της Κλάρας, και στη συνέχεια, σε μεγεμένο δάσος!!! Θα περάσετε τέλεια, μαζί με τα αγγελάκια σας. Δε χρειάζεται πολλή προετοιμασία.
Σας εύχομαι καλό υπόλοιπο της εβδομάδας αγαπημένοι μου ηλεκτρονικοί φίλοι!!!

33 σχόλια:

  1. Δεν ερχεσαι στο σχολειο μας λιγο.Στην θεατρικη αγωγη ζωγραφιζουν ,στην ελευθερη ζωνη το ιδιο, στην μουσικη δεν θυμαται που σημαινει δεν μου τραβηξε το ενδιαφερον.Και στα αγγλικα ουτε που σκεφτεται να μας ενημερωσει για το τι θα κανει φετος. Μονο γλωσσα και μαθηματικα δεν εχουμε προβλημα!Αν δεν ηταν και αυτα θα νιμιζα οτι το δικο μου παιδι εχει προβλημα.Συνεχισε να δινεις βιωματα στα παιδακια σου.Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα Μαρία μου, λυπάμαι πολύ όταν ακούω τέτοια, ειδικά για τη μουσική. Κρίμα.
      Τα παιδιά είναι οι καλύτεροι κριτές, του τι είναι καλό και τι όχι, τι ανιαρό και τι ελκυστικό, τι αξίζει και τι όχι. Κανένας άλλος, δεν είναι πιο αξιόπιστος, πέρα από τα παιδιά.
      Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!!

      Διαγραφή
  2. Εγω λέω να έρθω απο κει μια βόλτα να ξαναγίνει παιδί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορίτσι λίγοι αγαπούν πραγματικά τη δουλειά τους...και γι'αυτούς παύει να'ναι δουλειά. Ο δάσκαλος θα'πρεπε να 'ναι πάντα έτσι, ανεξάρτητα από ό,τι συμβαίνει γύρω του,πρέπει να στέκεται δίπλα στα παιδιά, να τα μορφώνει,να τα ψυχαγωγεί. Ξέρω αρκετούς που το κάνουν αλλά και πολλούς που δεν...Ανήκεις στην πρώτη κατηγορία και μάλιστα στην κορυφή!!!Φιλιά πολλά κούκλα μου και συνέχισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο Μαρία μου!! Τη δουλειά μου, ποτέ δεν την ένιωσα σαν δουλειά. Εγώ είμαι σίγουρη, ότι πιο πολλά προσφέρουν τα παιδιά σε μένα, παρά εγώ σε αυτά.
      Σε ευχαριστώ πολύ, για το τόσο τιμητικό σχόλιό σου!
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  4. Ροδούλα μου...τι ομορφα..που κανεις!!!!να ήξερες πως οτι φυτέψεις στην μικρή καρδούλα τους αυτό θα γίνει σπόρος που θα θεριέψει..και θα τους κανει να αγαπήσουν τα όμορφα πράγματα στην ζωή και όταν τους το δίνεις μέσα απο το θεατρικό παιχνίδι ακομα καλήτερα.... τι μου θύμισες με τα βιντεο..που έβαλες!!!!απο μικρή μου άρεσε το μπαλέτο και παντα θαυμαζα τις μπαλαρίνες...γι αυτό και μολις μεγαλωσε ή κορη μου λιγο την είχα γραψει σε σχολή κλασικού χορού....και θυμαμαι πόσο την καμαρώναμε απο την πλατεια να χορευει!!!! βέβαια μπορεί να μην εγινε μπαλαρίνα... αλλα μεσα απο αυτό διαμόρφωσε ενα ομορφο χαρακτήρα....συνεχισε την καλή δουλεια Ροδουλα μου....φιλακια πολλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τη χαίρεστε την κορούλα σας Ρούλα μου. Μπράβο που της δώσατε την ευκαιρία να σπουδάσει κλασσικό χορό. Όπως και με τη μουσική, έτσι και με τον κλασσικό χορό, ακόμη και να μην τελειώσει ένα παιδί, κερδισμένο θα είναι. Καλλιεργεί την ψυχούλα του, διαμορφώνει το χαρακτήρα του.
      Καλό Σαββατοκύριο να έχετε.

      Διαγραφή
  5. Ροδούλα μου συνέχισε να γεμίζεις τις παιδικές ψυχούλες με τόσες ομορφιές, το κάνεις τόσο γλυκά και τρυφερά!!!
    Είμαι σίγουρη ότι θα είσαι η δασκάλα που ποτέ δεν θα ξεχάσουν, σε όλη τους την ζωή!
    Σε φιλώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι ο στόχος μου Έλενά μου. Πέρα από τις στείρες γνώσεις, να τους γεμίσω την ψυχούλα τους με ομορφιά, και αναμνήσεις ωραίες, που θα τα συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.
      Μακάρι να είμαι κι εγώ γι' αυτά, ότι ήταν για μένα κάποιοι δάσκαλοι και δασκάλες, όπως ο δάσκαλος μου της μουσικής στο δημοτικό, αλλά και η δεσποινίς Ξενούλα μου στην τετάρτη δημοτικού, ή η δεσποινίς Βαθούλα μου στο νηπιαγωγείο. Μακάρ...
      Φιλιά πολλα Έλενά μου!!

      Διαγραφή
  6. Αν όλοι οι άνθρωποι αγαπούσαν το επάγγελμά τους πόσο πιο όμορφος θα ήταν ο κόσμος μας!!!!!!!!!!!
    Φιλιά!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη Ρένα μου.
      Φιλιά πολλά!!!!!!
      Χαίρομαι που θα σε ξαναδώ τόσο σύντομα...

      Διαγραφή
  7. λατρμενο κοριτσι..μολις διαβασα το συνολο της σελιδας..μου ηρθε μια ιδεα..δεν θαταν ομορφο ..να καναμε μια ευχη..να διαλεγαμε ενα Μλογκ..μια Φιλη..μεταξυ μας..και να το καναμε πραγματικοτητα..σε οπια μορφη μπορουμε..με την μουσικη σου Εσυ..να φερναμε σε μια διασταση του μυαλου μας..φαντασια..αγαπη..μερακι..σε εναν ανθρωπο..που τον αισθανομαστε μονο με την Καρδια..να σαι καλα..θα θελα παντως να γευτω καπια στιγμη..αυτο το μαγικο χορο της ψυχης..το Μπαλετο..τη μουσικη που βγαινει απο το σωμα..να σαι καλα..σ'ευχαριστω.φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, ομορφόψυχη Μαρία μου!!!!
      Τι όμορφο σχόλιο. Δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς, (είμαι και ξανθούλα χαχαχα) αλλά σίγουρα θα είναι πολύ όμορφη ιδέα.
      Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το μπαλέτο!!! Πάντα μου άρεσε, από μικρό παιδί.
      φιλιά πολλά!!!
      Σε ευχαριστώ που με τιμάς με την παρουσία σου και τα σχόλιά σου!!!

      Διαγραφή
  8. ροδουλα ο θεος να σε εχει καλα, ευλογημενο ατομο που σκορπας τη χαρα και την ευφορια στις καρδιες των παιδων!
    σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω Θώμη μου, πόσο με συγκίνησε το γεμάτο αγάπη σχόλιό σου!!!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
      Κι εσύ Θώμη μου να είσαι πάντα καλά!!!
      Με την αγάπη μου!!!

      Διαγραφή
  9. Ευλογημένα και τυχερά τα παιδάκια που σε έχουν για Δασκάλα!Τόσο μα τόσο σημαντικό...να αγαπάς αυτό που κανεις...και συ φωνάζεις αγάπη μου...ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ!
    Ο δάσκαλοι σημαδεύουν ψυχές...

    θα σε περιμένω με χαρά...στη Λάρνακα...μόλις κατεβείς από το αεροπλάνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! Ελενάρα μου, μα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ!!!! Και πόσο λυπάμαι που άργησα να σε βρω!!!
      Είμαι η δασκάλα της μουσική γι' αυτά, αλλά και η δασκάλα τους, είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, και υπέροχη συνάδελφος. Είμαι τυχερή που με περιβάλλουν άνθρωποι με καλή ποιότητα χαρακτήρα. Πολύ τυχερή.
      Τα παιδάκια, τα υπέργαπώ (αν η λατρεία δεν ήταν μόνο για το Θεό, θα χρησιμοποιούσα αυτή τη λέξη), και νιώθω ευτυχισμένη που είμαι κοντά τους καθημερινά.
      Θα τα πούμε και στη Λάρνακα μα και στη Λευκωσία, που μένω εγώ. Τι νόμιζες θα τη γλύτωνες και δε θα ερχόσουν μες στον λάλλαρο Λευκωσία, κατακαλόκαιρα χαχαχαααααααααα
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  10. αγάπη μου γλυκειά πόσο απίστευτη είναι η μαγεία σου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάπη μου!!!!!!!!!!! Μαριλίζ μου, δεν μπορείς να φανταστείς τη χαρά μου, που έχω και την εικόνα σου στο μυαλό μου πια!!! Και είσαι σκέτη γλύκα!!!!
      Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  11. Αχ να μουν μαθητούδι να σε είχα δασκάλα μουσικής!! Η' ακόμα καλύτερα να σε είχαν τα παιδάκια μου! Τι υπέροχες στιγμές, τι μαγευτική μουσική. Τσϊκόσφσκι απίστευτος.
    Στο σχολείο της κόρης μου δεν έχουν ούτε μουσικό,ούτε θεατρική αγωγή, ούτε καν γυμναστη...τι να λέμε τώρα...
    Συνέχισε το θεάρεστο έργο σου Ροδούλα εσύ και εμείς θα περνάμε να το βλέπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααχ Δήμητρά μου, τέτοια λέγε μου, κι εγώ φορτώνω. Μα είναι δυνατόν, να μην υπάρχουν μουσικοί σε σχολεία, τη στιγμή που υπάρχουμε εμείς όλοι, μέσα στην επετηρίδα και δε μας καλούν, ή μας καλούν όποτε το θυμηθούν από το υπουργείο. Π.χ. εμένα με καλέσανε πριν από δυο χρόνια, τον Μάρτιο, τότε το θυμήθηκαν, για 12 ώρες σε ένα δημοτικό. Φυσικά δεν πήγα, γιατί θα έχανα τη δουλειά που έχω τώρα και είναι σίγουρη προς το παρόν.
      Τέλοσπάντων, αυτό είναι κοινό μυστικό για μας.
      Κρίμα κρίμα...
      Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  12. τέλειωσε και η Β κλήρωση του stars and icicles πέρασε να πάρεις το βραβείο συμμετοχής σου

    περιμένω στο katitimou@gmail.com την διεύθυνση σου για να σου στέιλω ένα συμβολικό δωράκι και μην ξεχνας το πανηγύρι συνεχίζεται σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριλίζ μου τι έκανες εκεί; Ξέρεις πόσο με συγκίνησες; Εγώ σήμερα το πήρα χαμπάρι. Είχα ξαναέρθει βέβαια κι άλλες φορές, μετά από την παρουσίαση της Αντιγόνης μας, αλλά δεν έβλεπα κάτι. Σήμερα το ανακάλυψα και κατασυγκινήθηκα. Σε ευχαριστώ ειλικρινά για την τιμή αυτή Μαριλίζ μου!!!
      Θα σου στείλω και τη διεύθυνση (αν και δε χρειάζεται Μαριλίζ μου να μπαίνεις σε αυτό τον κόπο τώρα. Αλήθεια)
      Πολλά φιλιά!!!
      Με την αγάπη μου!!!

      Διαγραφή
  13. Πόσο θάθελα να είμαι σε μια γωνιά και να τα βλέπω όλα αυτά τα μαγικά!!!!!! Θα ήθελα πολύ να σε είχαν οι μικρές μου εγγονές στο σχολείο τους Ροδούλα μου.... Πολύ τυχερά τα "δικά σου" παιδάκια!!! Μπράβο σου...
    Μου αρέσει κι' εμένα πολύ ο Θεϊκός κύριος Τσαϊκόφσκι
    Σου εύχομαι καλό μήνα και σου στέλνω την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλία μου, καλησπέρα. Μη μου πεις ότι ήσουνα στην παρουσίαση της Αντιγόνης μας και δε σε είδα;!!!!
    Μακάρι να ήσουν από μια μεριά και να μας έβλεπες φιλία μου!! Ειλικρινά χαίρομαι πολύ, να βλέπω αυτό τον ενθουσιασμό τους, όταν δραματοποιούμε κάτι. Σήμερα δραματοποιήσαμε το τραγουδάκι Ρούντολφ το ελαφάκι, με στολές και ένα μεγάλο χαρτόκουτο που έγινε έλκηθρο χαχαχα. Ακόμη και τα πιο ζωηρά παιδιά, κάθονται τόσο φρόνιμα!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο Φιλία μου!!!
    Πολλά φιλιά και από δυο δυνατά στις εγγονούλες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλό μήνα , καλές Χριστουγεννιάτικες ημέρες , μπήκα τυχαία εδώ ,με συγκίνηση διάβασα την ανάρτηση σου . Η δασκάλα είναι το φως των παιδιών , ο οδηγός τους και συνοδοιπόρος στα πρώτα σχολικά τους βήματα. Ιδιαίτερα όταν είναι η δασκάλα που αγαπά τη δουλειά της και την μουσική . Εχουμε και εμείς στο μικρό μας πρωτάκι , το εγγονάκι μου μια εξαιρετική δασκάλα, έναν υπέροχο άνθρωπο που τα πρωτάκια την λατρεύουν , όταν το εγγονάκι μου μιλάει για την δασκάλα του το μουτράκι του φωτίζεται. Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις στα παιδιά , καθώς και εδώ που μέσω διαδυκτίου μας ταξιδεύεις σε τόπους μαγικούς και ονειρεμένους. Λατρεύω τους εκπαιδευτικούς δημιουργούς και επιθυμώ να παραμείνω εδώ . Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nikol μου σε καλωσορίζω με χαρά στο "σπιτάκι" μου!!!!
      Σε ευχαριστώ για το τόσο όμορφο και από καρδιάς σχόλιό σου.
      Αυτό το βλέμμα που λες, το νιώθουμε κι εμείς, όταν μας μιλάνε τα παιδάκια μας, και νιώθουμε ότι γι' αυτά, ήμαστε κάτι ξεχωριστό, κάτι αγαπητό. Αυτό εμένα προσωπικά, με σκλαβώνει, και με κάνει να ευχαριστώ το Θεό, που είμαι ανάμεσα σε επίγειους αγγέλους, καθημερινά!!!
      Δασκάλα μουσικής είμαι Νικόλ μου, δε μου αρέσει απλά η μουσική!!! Ζω μέσα από αυτήν, κυριολεκτικά!!! Όχι βιοποριστικά, μα πνευματικά. Η μουσική με γεμίζει χαρά εσωτερική. Και όταν τη γνωρίζω στους μικρούς μου αγγέλους, τότε νομίζω, ότι ακουμπώ και την ευτυχία.
      Να χαίρεσαι το εγγονάκι μου Νικόλ μου, και να του δώσεις ένα φιλάκι από μένα!!!
      Να έχεις μια όμορφη Κυριακή, και μια όμορφη εβδομάδα!!!
      Με την αγάπη μου!!!

      Διαγραφή
  16. Απαντήσεις
    1. Την ζεις κι εσύ Λαμπρινή μου, καλή μου συνέδελφος αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα. Τυχεροί οι μικροί σου μουσικοί!!!
      Καλή και ευλογημένη εβδομάδα να έχεις!!!

      Διαγραφή
  17. Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι, νιώθω την ανάγκη, να σας ευχαριστήσω συνολικά, που είστε δίπλα μου, περνάτε από το "σπιτάκι" μου, και μου αφήνετε τα γεμάτα αγάπη σχόλιά σας!!!
    Σας εύχομαι να είστε ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι!!!
    Με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ροδούλα μου!!!Πάει τόσος καιρός...Θέλω να πιστεύω πως είσαι καλά κι εσύ και η οικογένεια σου.Τόση ενέργεια,διάθεση,μεράκι...Μπράβο σου!
    Καλό μήνα και καλή βδομάδα!Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! βΑΛΕΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    Να είσαι πάντα καλά αγαπημένη μου!!!!!
    Καλό μήνα σου εύχομαι κι εγώ!!!
    Πολλά πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα να έχεις!!!!
    Με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή