Η Αννούλα στην κατασκήνωση

Η Αννούλα στην κατασκήνωση
"Η Αννούλα στην κατασκήνωση" (Από 8 χρονών)

Οι συμπορευτές μου στο διαδίκτυο

Ο δικός μου εννιάλογος για τον σωστό εκπαιδευτικό

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΝΝΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ



1. Ο/η εκπαιδευτικός δεν δείχνει την αδυναμία του προς οποιοδήποτε παιδί.

2. Ο/η εκπαιδευτικός είναι ΑΓΑΠΗ και αναβλύζει αγάπη

3. Ο/η εκπαιδευτικός αφουγκράζεται ιδιαίτερα τα συνεσταλμένα παιδιά και τους τονώνει την αυτοπεποίθηση

4. Ο/η εκπαιδευτικός δίνει σε όλα τα παιδιά ίσες ευκαιρίες έκφρασης

5. Ο/η εκπαιδευτικός επιβραβεύει

6. Ο/η εκπαιδευτικός ενεργοποιεί την αίσθηση αλληλεγγύης μεταξύ των μαθητών
του

7. Ο/η εκπαιδευτικός δεν απογοητεύει, ενθαρρύνει

8. Ο/η εκπαιδευτικός είναι προσιτός

9. Ο/η εκπαιδευτικός είναι μάνα και πατέρας



Ροδούλα Σερδάρη-Παπαϊωάννου

Μουσικο-παιδαγωγός

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ζωή!!! Αυτό το Θείο δώρο!!!

Είναι μερικές φορές, που συνειδητοποιείς πόσο τυχερός είσαι που ζεις! Που έχεις αυτή την ευλογία να ζεις! Που γεύεσαι, αυτό το Θείο δώρο!!!
Εχθές το βράδυ, εκεί που καθόμασταν στο σαλονάκι μας και τα λέγαμε, Γιάννης Σταυρούλα και εγώ -η Μαρία μας είναι διακοπούλες με την παρέα της-, ανακάλυψα πάνω μου κάτι, που με έκανε να χτυποκαρδίσω. Εγώ έχω το συνήθειο να κάθομαι με τα πόδια διπλωμένα στον καναπέ. Έτσι λοιπόν όπως τα λέγαμε, ακούμπησα κατά λάθος τον αστράγαλό μου, και έπιασα ένα κουβαράκι. "Ωχ!! σκέφτηκα, Είναι αυτό που λένε όγκος; Παναγία μου!!! εξακολούθησα τις σκέψεις μου, χωρίς να πω κάτι στους άλλους. Για μερικά λεπτά, μιλούσα, και χαζολογούσα, ενώ με το χέρι μου, ψαχούλευα αυτό το κάτι που ανακάλυψα πάνω μου. Το μυαλό μου έφτασε να με δει ακόμη και σε προχωρημένο στάδιο αρρώστιας.  Ήμουν σε δίλημμα. Να το μοιραστώ, ή να το ψάξω μόνη μου; Τελικά το είπα.
"Κοιτάξτε τι ανακάλυψα"!!! με ενθουσιασμό για να μην τρομάξω τον Γιάννη και τη Σταυρούλα. Αμέσως, βρεθήκαμε και οι τρεις να το κοιτάμε και να προσπαθούμε να βγάλουμε γνωματεύσεις. Εγώ έλεγα και ξανάλεγα ότι είναι επειδή κάθομαι οκλαδόν στο σχολείο, και έγινε αυτό. Ο Γιάννης είπε ότι μάλλον δεν είναι τίποτα, αλλά να πάω στο γιατρό, ενώ η Σταυρούλα είχε θορυβηθεί αρκετά. (Μάλλον έπρεπε να κρατηθώ, και να το πω σε στιγμή που δεν ήταν μαζί μας).
Σήμερα λοιπόν, εκεί που είχα πειστεί ότι είναι κάτι σαν γάγγλιο, μου ήρθε μόλις ξύπνησα, να το ψάξω στο διαδίκτυο. Το τι διάβασα δε λέγεται. Για μεταστάσεις στον πνεύμονα και και και Κατατρόμαξα! "Δε γίνεται να πάθω κάτι" σκεφτόμουν. "Θα στεναχωρέσω τους δικούς μου. Δε γίνεται αυτό"
Και εκεί που τις τελευταίες μέρες ήμουν ενθουσιασμένη με τις μίνι διακοπούλες μας  στη Λευκάδα, που ξεκινάνε την Κυριακή, μέχρι την Πέμπτη, ξαφνικά, ένιωσα τα πάντα να παγώνουν. Να ακυρώνονται. Τα δεδομένα να αλλάζουν, και εκεί που όλα ήταν τέλεια, να γκρεμίζονται. Είδα τα όνειρα που κάνω για διάφορα που έχω στο μυαλό μου, να με κοροιδεύουν, και να μου λένε ότι λογαριάζω χωρίς τον ξενοδόχο. Ένιωσα να αδειάζω.
Χωρίς να πω τίποτα, και "παίζοντάς" το χαλαρή, πήρα τη Σταυρούλα, και με τη συμβουλή μιας καλής διαδικτυακής φίλης, γιατρού, που πήρα τηλέφωνο, πήρα σβάρνα τα νοσοκομεία της περιοχής μου, και βρήκα εφημερεύων με ορθοπαιδικό.
Ευτυχώς, στη ζωή μου, οτιδήποτε δυσάρεστο, το αντιμετωπίζω με χιούμορ και αισιοδοξία, οπότε διασκέδασα μαζί με τη Σταυρούλα τη μικρή ταλαιπωρία που είχαμε εκεί. Ρωτώντας, βρήκα το ορθοπεδικό τμήμα, αλλά εκεί η γραμματέας, μου είπε ότι η εφημερία είχε σταματήσει στις 8 και μισή. Ήταν ήδη δέκα η ώρα.
"Μέσα είναι οι γιατροί μου λέει, αλλά η εφημερία τελείωσε"
"Δεν πειράζει, πρέπει να με δουν. Ανακάλυψα αυτό" της είπα, και της έδειξα τον αστράγαλο. (Εδώ πρέπει να σας πω, ότι όσοι με γνωρίζουν, μου λένε ότι φέρνω πολύ στη Βουγιουκλάκη όταν ήθελε κάτι και δεν μπορούσε κανείς να της χαλάσει χατήρι. χαχαχαα, έτσι και σε μένα. Αφού έπρεπε να με δουν!!!)
"Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν σας δεχτούν" μου λέει, και εγώ είχα ήδη βρεθεί στο ιατρείο. Εκεί, ξαναείπα σε μια νοσοκόμα τι ήθελα, και μου είπε να πάω να βγάλω κάρτα.
Ρωτώντας και ξαναρωτώντας, βρέθηκα στο σωστό σημείο, όπου περιμέναμε γύρω στα 40 λεπτά για όλη τη διαδικασία.
Άντε πάλι πίσω χαρούμενες και κεφάτες που τα καταφέραμε, με τη Σταυρούλα, βρήκα τους γιατρούς (ποιος είπε ότι οι γιατροί μας είναι αδιάφοροι και ψυχροί; Ήταν μια χαρά οι άνθρωποι. Προσιτοί και εξυπηρετικότατοι)
Κάθονταν ένας γιατρός και δυο ειδικευόμενοι σε ένα γραφείο και κάτι βλέπανε στο διαδίκτυο χαχαχα
"Με συγχωρείτε. Έχει ορθοπεδικό εδώ"; ρωτάω
"Και οι τρεις ορθοπεδικοί είμαστε" λέει ο γιατρός. "Τι θέλετε";
"Ανακάλυψα αυτό, εχθές το βράδυ" λέω, και του δείχνω το πόδι.
Με εξέτασε, με καθησύχασε ότι δεν είναι τίποτα άλλο από ένα απλό λίπωμα που δημιουργήθηκε προφανώς από τη στάση οκλαδόν στο σχολείο, και μου είπε αν θέλω, για να ξεγνοιάσω, μετά τις 23 Αυγούστου, να τους πάρω ένα τηλέφωνο (μου έδωσε ονόματα και τηλέφωνα του νοσοκομείου), και να περάσω να το αφαιρέσουμε.
"Δηλαδή δεν είναι κάτι κακό;" ρωτάω χαρούμενη
"Όχι μου λέει, είναι εντελώς δερματικό. Κοίτα, το πιάνω και ξεχωρίζει βλέπεις";
"Ναι"! λέω εγώ ενθουσιασμένη
Αμέσως, η ζωή ξαναχρωματίστηκε, και επανήλθε στα φυσιολογικά. Τα όνειρα ξαναγύρισαν, η χαρά ξαναφώλιασε μέσα μου.
"Ευχαριστώ Θεέ μου"!! σκέφτηκα Πιο πολύ χάρηκα, επειδή δε θα στεναχωρούσα τους δικούς μου ανθρώπους, τις κορούλες μου και τον Γιαννάκη μου.
Όπως καταλάβατε καλές μου φίλες, την Κυριακή πάμε Λευκάδα για πέντε μερούλες.
Εύχομαι, κι εσείς κι εγώ και οι αγαπημένοι μας, να είμαστε ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!!!
Απολαύστε τη συνεύρεση θείων φωνών!!!
Θα τα πούμε μετά τη Λευκάδα, και πριν την Κύπρο, οπότε και θα σας αποχαιρετήσω και για το καλοκαίρι. Σας στέλνω πολλά φιλιά!!!!! Με την αγάπη μου!!!!
Υ.Γ.
Η αγαπημένη μου Ρένα,  http://rena-wwwrena.blogspot.gr/ μου χάρισε ένα πολύ όμορφο βραβείο. Ρένα μου δεν το ξέχασα. Το φυλάω για το τέλος. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου έκανες.

34 σχόλια:

  1. Η ζωη ειναι μικρη και θελει χαμογελα, αληθεια ξερεις οτι η αισιοδοξια ειναι το καλυτερο φαρμακο, αντε καλες διακοπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ ηλ. μου φιλαράκι!!!
      Ευτυχώς, έχω έμφυτη την αισιοδοξία. Αυτό με έχει κρατήσει πολλές φορές.
      Κι εσύ να περνάς πολύ όμορφα!!

      Διαγραφή
  2. Ροδούλα μου...πρωτα να κάνω ενα αχ!! τι καλά!!!για το αποτελεσμα..της γνωμάτευσης και εγώ κατι τετοιο εβαλα στο μυαλό μου διαβάζοντας την αναρτησή σου.. μα είδες τι περνάει απο το μυαλό μας μολις δούμε κατι ανησυχητικο;;σε μια στιγμή μέσα πόσες σκέψεις..που μας τρομάζουν!!!! μακάρι ποτέ οι άνθρωποι να μην τις γνωρίσουν...τελος καλό όλα καλά δεν λέμε;; παντα να έχετε την υγεια σς.. και ναί .. ειναι θειο δώρο η ζωή..!!! γι αυτό να την προσέχουμε... φιλακια πολλά .. καλες διακοπες...και καλο καλοκαιρακι να εχετε.....οπως πάντα υπέροχο το βιντεο.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε Ρούλα μου τι έπαθα. Πιο πολύ την επόμενη μέρα, που μου ήρθε και καλά να το ψάξω.
      Δόξα το Θεώ, όλα καλά!
      Φιλιά πολλά σε όλους σας εκεί στην όμορφη Κρήτη μας!!!

      Διαγραφή
  3. Βρε Αλικάκι μου.... (Sorry... Ροδούλα, εννοούσα!!!)
    ;-)
    Δεν σου επιτρέπω ούτε καν να βήχεις! Απαιτώ να είσαι πάντα καλά! ΑΚΟΥΣ?
    Μη μου πάθεις τίποτα, αλίμονό σου!
    Ευτυχώς, όλα καλά τώρα!!!
    Να απολαύσεις την κάθε στιγμή και ΝΑ ΓΕΛΑΣ!!!
    (Και να θυμάσαι πως δυο παλαβά στη Σύρο, σε σκέφτονται και σε λατρεύουν!!!)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαααα
      Τα είδα όλα, άσε.
      Εύχομαι να είμαστε όλοι μας καλά -κι εσείς κι εγώ και οι δικοί μας-, και ας μας φταίνε καμιά φορά τα πάντα και οι πάντες.
      Φιλάκια πολλά!!! (Το γέλιο είναι το σήμα κατατεθέν μου, όπως και η τρέλα χαχαχααα)
      Σας ευχαριστώ πολύ!!! Άντε ελάτε καμιά βόλτα προς τα δω, να σας γνωρίσουμε. Εγώ το έχω δηλώσει, στα πλοία δεν μπαίνω, που να με χρησώσεις. Εκτός και αν είναι κάπου πολύ κοντά.

      Διαγραφή
  4. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Πρώτον η υγεία σου, δεύτερον η οικογένειά σου, τρίτον μέσα στην προβολή μιας υποτιθέμενης (ή πραγματικής) διάλυσης και σήψης, είδες ανθρώπινο πρόσωπο στα νοσοκομεία μας και άλλα που συνθέτουν το ΟΛΑ.
    Να 'σαι πάντα καλά Ροδούλα μου και εσύ και η οικογένειά σου. Να περνάτε καλά. Οι στιγμές είναι αυτές που μετράνε και μένουν, η ζωή για μένα είναι δώρο και το άθροισμα των στιγμών. Κοιτάξτε να ευχαριστηθείτε την κάθε στιγμή. Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου, πόσο χαίρομαι που σε βλέπω!!!!
      Ευχαριστώ πάρα πολύ για το τόσο όμορφο σχόλιο σου!!!
      Κι εσύ Σοφία μου, να είσαι πάντα καλά, όπως και οι δικοί σου!!!
      Με βρίσκεις σύμφωνη σε όλα όσα λες!!
      Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  5. Είδες λοιπόν; Μια μικρή στιγμή αρκεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμετα πάντα γύρω μας...
    Ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα, κρατα μόνο το συναίσθήμα ότι η ζωή είναι πολύτιμη και πρέπει να τη χαιρόμαστε και άφησε πίσω σου όλη την αγωνία και τη στεναχώρια που σου προκάλεσε η μικρή σου "ανακάλυψη".
    Να περασετε όμορφα στις διακοπές σας, να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε Νίκη μου, τα είδα όλα...
      Χάρηκα πολύ που δεν ήταν αυτό που υποψιάστηκα.
      Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!
      Κι εσύ να περνάς πολύ - πολύ όμορφα!!

      Διαγραφή
  6. Πωπω, είδες πως σε ένα δευτερόλεπτο σταματάνε όλα και κοιτάζεις τη ζωή από άλλη ματιά; είναι απίστευτο, το έχω ζήσει και καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς! Χάρηκα πολύ που τελικά δεν είναι τίποτα και που μετά έχεις μια χαρά επιπλέον που όλα επανήλθαν στη θέση τους :) Άντε τώρα να πάτε τις διακοπούλες σας στα όμορφα νερά της Λευκάδας και μετά να μας πεις πως τα πέρασες :))
    Τα φιλιά μου Ροδούλι **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είδα λέειιιιιιιιιιι!!!!
      Βουρ τώρα για διακοπές χαχαχα. Θα σας τα πω όταν γυρίσω με το καλό Λυριελάκι μου!!!
      Φιλάκια πολλά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  7. Παναγία μου...τι είναι και τούτο πάλε το μυαλό αμέσως να πηγαίνει στο κακό , να ερχονται μπροστά μας όλα... ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά..την υγεία μας και τίποτε άλλο..μας ακούεις καλέ Θεούλη; μόνο αυτό.... να περάσεις όμορφα στην Λευκάδα...και με το καλό να έρθεις στην πατρίδα :)
    πάντως τα ταξίδια σου αφορούν και τις δυο καταγωγές μου
    Επτάνησα (όχι Λευκάδα) και Κύπρο :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες όμως δελφινούι μου; Πάντα έτσι όμως. Ευτυχώς τελείωσε όμορφα.
      Να μας έχει ο Θεός καλά, να χαιρόμαστε τους δικούς μας, αλλά και να μας χαίρονται. Ποτέ να μην τους στεναχωρήσουμε με τέτοια θέματα.
      Αλήθεια; Φτάνεις και από επτάνησα; Νομίζω μου το έχεις ξαναπεί όμως. Πιο παλιά. Είναι όμορφα τα επτάνησα.
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  8. Είναι αλήθεια ότι με το παραμικρό ο νους μας πάει στο κακό,γιατί ακούμε διάφορα. Να'σαι πάντα καλά και να περάσετε όμορφα στις διακοπές σας! Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε βρε Ροδούλα μου, με τρόμαξες στην αρχή καθως σε διάβαζα.
    Ευτυχώς όλα καλά!
    Να πας στις διακοπούλες σου, να περάσεις τέλεια και να αφήσεις όλες τις έγνοιες πίσω!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενάκι μου, αν δεν ήταν κάτι καλό, δεν ξέρω αν θα το έγραφα. Θα σας στεναχωρούσα.
      Ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη!!!
      Κι εσύ, να περνάς πολύ πολύ όμορφα!!!
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  10. παντα ολα ετσι περαστικα να ειναι.
    και μη ψαχνεις στο ιντερνετ,σε τρελαινει!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου φίλη, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
      Τελικά ναι, δεν πρέπει να ψαχνόμαστε και πολύ.
      Πολλά πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  11. Τέλος καλό όλα καλά!!!
    Δεν είναι τίποτα το λίπωμα Ροδούλα μου!!!!
    Σ' ευχαριστώ που μετά από όλα αυτά θυμήθηκε κι εμένα!!!!
    Καλά να περάσετε!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Ρένα!!!
      Έτσι μου είπε και ο γιατρός. Μου ήρθε μια επιθυμία να μπω στο διαδίκτυο και να ψάξω για το λίπωμα, αλλά μετά άλλαξα γνώμη. Άσε καλύτερα.
      Να περνάς όμορφα, καλή μου φίλη!!!
      Φιλιά πολλά πολλά, και μια μεγάλη αγκαλιά.
      Και μη με ευχαριστείς εσύ, εγώ πρέπει να ζητήσω συγγνώμη, που ακόμη δεν αξιώθηκα να αναρτήσω το βραβείο που με τόση αγάπη μου χάρισες.

      Διαγραφή
  12. ..να σαι καλα..ολα του Κυριου εγιναν..να περασεις ομορφα..καλο και ομορφο Καλοκαιρι..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου!!! Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω!!!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
      Κι εσύ, να έχεις ένα όμορφο καλοκαίρι!!
      Με την αγάπη μου!!!

      Διαγραφή
  13. Παει τέλειωσε και αυτό!! Τίποτα δεν είναι το λίπωμα!!Μην ανησυχείς καθόλου, Ροδούλα μου! Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα όπου πάς, να περάσεις ξέγνοιαστα και ανέμελα ! Καλό καλοκαίρι, καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουφ!!! Δόξα τον Θεό Πέπη μου!!!
      Ναι, έτσι μου είπε και ο γιατρός.
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
      Κι εσύ να έχεις ένα όμορφο καλοκαίρι!!

      Διαγραφή
  14. φιου... τρομαξα... τέλος καλό.. καλές διακοπες!! μάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με κατατρόμαξες Ροδούλα μου..!! Γιατί δεν μου είπες τίποτα;; Δόξα το Θεό όλα καλά... Να μην κοιτάς στο διαδίκτυο άλλη φορά, τα πιο τραγικά βρίσκεις... Πρώτα στον γιατρό και μετά στο ίντερνετ.. Καλές διακοπούλες να περάσετε τέλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου, τι να σου έλεγα; Λίγο νωρίτερα μιλούσαμε στο φέης. Θα σε τρόμαζα κι εσένα τσάμπα.
      ευτυχώς όλα καλά τελικά!!!
      Ναιιιιι, ποτέ ξανά διαδίκτυο, σε τέτοιες περιπτώσεις.
      Περάσαμε τέλεια στη Λευκάδα. Είναι πανέμορφη!!
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  16. Αχ Ροδουλιτα μου σε νιωθω απολυτα!! Τα μονα πραγματα που μπορουν να με διαλυσουν, ειναι τα θεματα υγειας. Και εγω στη θεση σου τα ιδια θα εκανα ακριβως. Ποσο χαιρομαι που πηγες, ολα ηταν καλα και εισαι χαρουμενη ξανα!!! Ο ηλιος ειναι λαμπερος σαν και σενα!!!!
    Παντως το διαδικτυο ειναι σε τετοιες περιπτωσεις τραγικο!!! Μην μπαινεις. Εμενα μου το εχει πει η παιδιατρος μας οταν παλιοτερα εμπαινα να διαβασω οταν ειχαν κατι τα παιδια. Πυρετο ειχαν, μηνιγγιτιδα νομιζα εγω:) Μακρια λοιπον!!!
    Να περασετε μαγικα στη Λευκαδα, να χαλαρωσετε και να απολαυσετε ηλιο και θαλασσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες Δημητρούλι μου1 Α πα πα!!! Ξανά διαδίκτυο για πληροφορίες; Με τίποτα όμως.
      Περάσαμε πραγματικά, μαγικά Δημητρούλι μου!!!
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  17. Αχ.... αργώ να μπω στα σπιτάκια σας και είμαι πάντα out!!!!!
    Πώς σε νιώθω, Ροδούλα μου.... πάει η ψυχή μας στην Κούλουρη με το παραμικρό που θα δούμε και πάντα το μυαλό μας στο χειρότερο!!!! Μα, ακόμα χειρότερο είναι οι διαγνώσεις μέσω διαδικτύου!!!!! Μπορεί να τρελαθείς! Πιστεύω πως ΜΟΝΟ γιατροί πρέπει να μπαίνουν σε τέτοιες σελίδες!!!!
    Χαίρομαι αφάνταστα που ησύχασες και πήγες το ταξιδάκι σου, το οποίο σου εύχομαι να απολαύσεις και να καταχαρείς μαζί με τους αγαπημένους σου!!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει Φιλία μου,αγαπημένη!!!
      Τι κακό είναι αυτό, με τη μία, το μυαλό μας να τρέχει στα άσχημα; Α πα πα!!
      Σε ευχαριστώ πολύ Φιλία μου!!!
      Κι εσύ, να περνάς όμορφα!!!
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή